Black Velvet

Jag känner att jag inte kan tillfredsställas nu. Jag känner att jag går och väntar på nått, jag är inte säker på vad men något som kan få mig att känna mig lugn. Just nu är jag stressad över ingenting. Min mage känns som den är ut och in hela tiden. Jag är inte ledsen, jag är inte arg eller trött. Jag är inte glad eller lycklig. Jag står stilla någonstans i mitten och är bara allmänt grå. Jag väntar på nått. Men än vet jag inte vad..

I tisdags bestämde jag mig för att släppa den där gråa Johanna och gå in i en mer färgglad person. I den onyktra Johanna som jag vet att ni alla tycker så mycket om. Jag tog tag i mitt liv, öppnade en vin och åkte iväg på en studentskiva, den allra underbaraste av dom alla Linorna som finns, min Lina! Det var galant ska jag säga er. Vackert, suddigt och ett svagt minne av allting. Det är då livet är som bäst!







Jag skulle vilja citera en klok tjej:
"Och även om det vid den tidpunkten kändes som en omöjlighet så blir det faktiskt ljusare. Solen stannar lite längre om dagarna och värmer lite mer under ögonen. Snön smälter ju faktiskt i år igen trots att den just då var djupare än någonsin. Vi börjar omvandla de sena kvällarna till tidiga mornar och alla börjar nu på riktigt drömma om den där sommaren. Den där sommaren som ska bli den bästa någonsin. I tanken är vi redan där. Det är väl det som är det finaste med våren. Att drömmarna inte är riktigt lika långt ifrån att bli förverkligade och förevigade. Det börjar finnas hopp om nattdopp i månljuset vid en brygga. Det börjar finnas hopp om myggbett som kliar och ryggar som svettas när man i eftermiddagssolen står och ser det där bandet som aldrig kommer att låta bättre än vad det gör just då. Våren känns för mig alltid som början på allting. Allt det där man älskar ligger framför fötterna som bara längtar efter att få ta det första danssteget. Men våren låter oss längta lite till, håller oss kvar lite längre, så att när sommaren väl tar fart är musiken högre och strålkastarna starkare än någonsin." ELIN


Från och med du

Jag vill sitta här nu. Jag behöver det. Jag behöver komma till en annan värld, min värld. Där finns inget ont, inget som gör mig ledsen och där kan jag bara vara med människor jag älskar. Jag vill så gärna.


Yes we gave it a try
But maybe for too long
Out of every sorrow
Another day will dawn

You're gonna find someone new
I really hope you do
'Cause I love you
And the sun will come on through
It's gonna shine for you
'Cause I adore you

And the road travels on
But I'm still near you
In my life, like a song
I will still hear you
Still


Tight vare här!

Haha lite torsdags humor såhär när det närmar sig kvällskvisten! Snart iväg och handla med Jubb till den stora dagen. Asså jag fattar inte att jag kommer fylla mitt sista tonnårsår i imorgon. Fan är det nu det bara går utför? Visst snart får man göra allt, ta MC kort, åka på kryssning på helger, hyra skidstuga över nyår, komma in på alla krogar, slippa skolan, bli av med mensen, få rynkor på tuttarna osv osv. Ni fattar, men hur jävla kul är det då? Grejen är ju att man INTE får göra allt! Hur jävla grymt är det inte? Nej asså jag känner lite ångest ärligt talat, inte okej helt enkelt! Jag gör såhär ist: Jag är inte klar med mitt år som 18 åring så jag hänger på 93orna och bli 18 igen! Så skiter vi i 19. AA..så gör vi fan!
Som sagt, igår var turen på min sida och det slutade lyckligt (i en fåtölj och nackspärr) men just nu är det vår och solen skiner och jag fyller 18 imorron så jag skiter i det fullständigt!






Buffalo Blues

Lilllördag idag och jag kan inte säga annat än att jag gillar. Turen va på min sida idag känns det som, jag hoppas på det! Igår blev jag med ny tele, och inte vilken som helst utan en iphone, känns gryyymt! Jag tycker att jag är typ as cool nu (jag är ju visserligen det). Det här blev ett skit inlägg, men har man lovat så har man. Här har du Elin, kul blogg va?

Förresten..det känns som att ni missade Corre ppå bilden som jag la ut för några inläggsen, eller tycker ni att det var så sjukt likt att ni inte ens vågar säga nått?


Saknar dig Mandis!!! Jag har så mycket att berätta för dig!!!


Debatt

Världens alla idioter! Jag har precis kollat på debatt på 1an och det är sjukt bra! Idag va det grymt laddat och foltk sa så sjuka saker och kollade snett på varandra och började skrika och programledaren sa åt dom att va tysta, aa sånt som gör mig lycklig liksom..
Men iaf, tillbaka till dessa idioter. Dom diskuterade både kärnkraft (allt som händer i Japan och så) och sen om man ska lägga sig under kniven för att slippa banta. Om vi börjar med den här kärnkraften. Alltså, den måste bort! På nått sett måste vi få fram nånting som kan ersätta kärnkraft. Det sitter puckon som är för kärnkraft i publiken och säger att "om vi inte har kärnkraft så kan vi inte driva alla sjukhus och arbetsplatser m.m. därför at vindkraften kan ta slut" (dööh, vi har vattenkraft?) men vi gör såhär då: vi bygger kärnkraft överallt i hela världen, så kan vi driva hur många sjukhus som helst! Sen om det blir jordbävning eller liknande så dör hälften av människorna iaf pga kärnkraften. Men då har vi ju iaf massa sjukhus där vi kan lägga alla döingar så de slipper ligga ute. Eller vadå?
Om vi då går över till det här med opperea sig smal. SKIT SNACK! Väger du 200 kilo kan du ändra din mat och träning och gå ner 110 kilo! En kille var med i Sveriges biggest looser och vägde 170 kilo när han började. Han vann hela skiten sen och vägde då 90 kilo, han hade alltså gått ner 80 kilo. Nej men är du så jävla fet är det synd om dig eftersom samhället har tvingat dig att sno nyckeln till burgerking så du kan slicka av fettet från stekplattorna varje natt efter stägnings dags. Fan lägg ner nu! Alla människor kan det, tror du inte det så är du fan lika puckad som dom här människorna som vill ha kvar kärnkraften. Shit, skit i dom här jävla viktväktarna. Skaffa dig en tränare och ta tag i ditt liv. Jag hatar inte överviktiga människor. Jag tycker bara att det är så jävla sorgligt att dom ska gnälla på andra och tro att allt är omöjligt när det finns bevis på att det faktiskt går. Var fet om du vill det. Men gnäll då fan inte!
Nej nu är jag så jävla förbannad så att jag inte kommer kunna sova! Tack alla jävla fetton och kärnkraftsidioter!!!


Jag vet inte ens vad jag ska säga längre..

Ja facebook! Eller vet ni? Det är inte facebooks fel egentligen. Det är alla människor som inte borde ha det. Jag menar, alla kan se bra ut på bild samtidigt som man få en halvtaskig bild och inte är det en jävel som kommenterar den om jag inte visar boobs eller big big ass! Elle? Jag menar.. som bilden här nedanför, det är en halvtaskig bild på curt, men folk skulle ändå gilla den och skriva att dom gillart bara för att hon visar röven.. ja sån är jag..




Me and my drum ♥

Träning

Japp då har man lärt sig vara duktig. Jag steg upp ur sängen halv nio imorse för att gå och träna, cred till mig! Men det va riktiigt jävla tufft idag ska jag säga. När träningen var slut hade min annars så fina röda färg i ansiktet som jag brukar få när jag tränar gått över till någon blå/lila aktig färg, kanske inte är så bra elle? Sjukt tungt, men så jävla skönt att ha det gjort, -10 kilo till sommaren here we come!

Min bror sa en fin sak igår när vi satt mitt i natten och pratade i sisådär två timmar om livet, nämligen:
"Det är sådär med första kärleken. Det kanske inte kommer kännas jobbigt att dom är med någon ny, men konstigt. Jag tror att man ser första kärleken som sin."

Jag har en klok familj, det är därför jag är så klok som jag är (ja Mike var int helt opåverkad när han sa det..)


Born to be wild

Jahapp gårdagen igår var ganska mycket i perfektion kan man säga. Skönt folk, perfekt fylla, bra musik (som alltid när jag får bestämma), perfekt mycket folk och bara skönt drag liksom. Fan va skön jag va igår! Shiiiiiet!

Nu till något annat som faktiskt gör mig förbannad! Fan den här jävla facebook, ja jag vet nu tänker ni "men shiiiiiit orka lägga ner energin på deeeet! Åh åh åh jag pallar inte den här bruden, fan ska sluta läsa hennes blogg (men det vet jag att ni inte kan) har inte hon typ ett liv där hon kan tänka på andra saker?" Och jo visst har jag ett liv, ett jävligt bra sådant. Men tyvär irriterar människor mig och det är inte så att jag går runt och tänker på allt äckligt folk och alla äckliga saker dom gör. Men när jag ser nått blir jag irriterad för stunden sen går livet vidare i sin vanliga harmoni liksom.
Aja, nu kom vi bort från det som jag faktiskt skulle berätta om. Det är alla sjuka människor på facebook där dom tar bilder på sig själva, mest för att visa sina enorma tillgångar som bröst, rumpa, framstjärt och så vidare. Sen sitter dom här äckliga killarna och kommenterar "höhö gillar rattarna!" eller "sjysst hylla!" eller "fan den där röven vill jag kläma på för att sedan stoppa in min feta dase i så du kan bajsa på mig sen spyr jag på dig sen kissar vi på varandra och badar runt i en härlig soppa!!!!!" Okej det sista var lögn och ja, jag vet att det var överdrivet men jag blir så förbannad!
Nu menar inte jag att alla ska leva i celibat och skymma allt med polotröjor och mjukisbyxor. Självklart är dagen räddad om en kille kommer fram och säger att du ser jävligt fräsch ut eller att du är sjukt sexig. Men någon jävla måtta får det fan vara! (Och nej det är inte 96, 95or som jag menar utan allmänt för det är fan brudar som är äldre en tanten som sitter och skriver det här som visar sina jävla häng tuttar som hänger nere vid knäna och dinglar!)

Bakis ångest idag om ni förstår vad jag manar...

It's gonna take a lot to drag me away from you




Ikväll tänkte jag köra all in, därför började jag direkt efter skolan. Satans fint ska jag säga!
Jag är trött. Trött på allt skit snack, trött på att människor inte finns där som jag hade behövt mer än någonsin. Jag är så trött på att det känns som att allt är mitt fel. Jag är så trött. Därför glömmer vi den här dagen med mina fina.
Kyss i arslet på er!

Från botten är det toppen som gäller!

"Bara för att han älskar dig och du älskar honom betyder det inte att ni är rätt för varandra. Det gäller att hitta han som torkar dina tårar, inte han som skapar dem"
Något som får mig att tänka ofc. Det är nämligen såhär. Det som andra ser som rätt är att förlåta en vän, även om hon orskat så många tårar bara för att det är lättare för andra att acceptera än att förlåta en pojkvän. Det som jag ser som rätt är att förlåta en pojkvän även om han orsakat mina tårar därför att han är den som faktiskt ångrar sig på rikigt. Jag borde kanske inte vara med någon som orsakar tårar på mig, men om han samtidigt finns där och torkar dom då? Kanske är vi inte rätt förvarandra. Men vem är det? Alla människor kommer någon gång få mig att gråta för att sen torka upp det. I couldn't help wonder - Kommer man någonsin hitta en människa som alltid bara får dig lycklig och aldrig får dig till tårar?


Livets gåta - älska, glömma och förlåta

Mitt huvud surrar av tankar nu. Vet inte riktigt hur mycket som får plats i ett sån liten sak som hjärnan. Jag är en människa som vill att alla människor ska vara värda en andra chans. Ibland måste man bara förstå att det inte funkar efter miljoner chanser. Men ändå.. är varje person bara värda att få två chanser? Begår man ett misstag och blir förlåten kan man inte få en till chans om man begår ett till? Ska man i varje förhålland, i varje vänskap i varje sällskapskrets bara få två chanser? Tänk hur många misstag man själv har begått. Mina chanser borde vara slut vid det här laget. Ändå får man fler och fler. Självklart måste man inse att något är fel om en människa går bakom ryggen på dig om och om och om och om igen. Och är det så att det finns någon lag på hur många chanser man får ge till varandra? Är det så att ens vänner är dom som ska avgöra när du har gett ut dina chanser till den personen? Är det inte så att du ska fatta allt utifrån ditt eget hjärta även om du vet att det inte är det som "är rätt"? I couldn't help wonder - ska man bara få två chanser i livet?


RSS 2.0